Hobbywinkel
Amersfoort

Welkom bij “mono Amersfoort”, dé ultieme bestemming voor hobbyisten en creatievelingen in de sfeervolle stad Amersfoort. Onze winkel is jouw persoonlijke speeltuin van creativiteit, waar eindeloze mogelijkheden en inspiratie samenkomen.

Bij Mono Amersfoort streven we ernaar om jouw hobby-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Onze uitgebreide collectie omvat alles wat je nodig hebt, of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of pas begint aan je creatieve reis. Van schilderen en tekenen tot knutselen, lino gutsen en nog veel meer, we hebben een assortiment dat je verbeelding prikkelt.

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd paraat om je te helpen bij het vinden van de juiste materialen, het delen van creatieve tips of gewoon voor een gezellig praatje over jouw nieuwste project. Bij Mono art supplies geloven we in het bouwen van een gemeenschap van gelijkgestemden die hun liefde voor creativiteit delen.

Naast een breed scala aan hobbybenodigdheden streven we naar duurzaamheid en lokaal vakmanschap. We werken samen met lokale kunstenaars en ambachtslieden om unieke hobby producten aan te bieden, waardoor je niet alleen jouw creativiteit uitdrukt, maar ook de lokale kunstscene ondersteunt.

Bezoek onze hobby winkel in Amersfoort en dompel jezelf onder in een wereld van kleur, expressie en onbegrensde mogelijkheden. Of je nu een nieuw project begint of op zoek bent naar een bron van inspiratie, we heten je van harte welkom in onze hobby en kunstnaars winkel. Laat je creativiteit stromen en ontdek de oneindige plezierige mogelijkheden bij Mono Amersfoort!

Contact

Neem contact op, en we vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

MONO ART SUPPLIES AMERSFOORT

OPENINGSTIJDEN
DI – VR 9:00 – 17:30
ZA 9:00 – 17:00


NIJVERHEIDSWEG NOORD 90
3812 PN AMERSFOORT


TEL 033-4632502

Verf, inkt, papier, klei, pigment, penselen, potloden, spuitbussen, schildersdoeken en -ezels: Alles wat met kunst te maken heeft vind je bij MONO Art Supplies.

Of je nu een professionele kunstenaar bent of juist een debutant in de creatieve wereld. MONO Art Supplies heeft de materialen in huis om van je volgende project een meesterwerk te maken!