Onze eigen lijstenmakerij in Amersfoort

Stap binnen in de betoverende wereld van Mono Art Supplies, waar kunst en vakmanschap samensmelten in onze unieke lijstenmakerij. Als jouw meesterwerk een finishing touch nodig heeft, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze lijstenmakerij is een ode aan plezier, kwaliteit en maatwerk.

Bij Mono Art Supplies begrijpen we dat de presentatie van kunst net zo belangrijk is als het kunstwerk zelf. Onze ervaren vakmensen in de lijstenmakerij streven ernaar om jouw kunstwerk te omlijsten met zorg en vakmanschap. Of je nu een klassiek schilderij, een moderne foto of een uniek kunstwerk hebt gecreëerd, wij bieden een scala aan lijstenstijlen en materialen om je meesterwerk perfect te presenteren.

Onze lijstenmakerij is niet alleen een plek waar frames worden vervaardigd, maar een atelier waar we samenwerken met kunstenaars om de perfecte omlijsting te creëren die de essentie van hun werk vastlegt. Van houten lijsten met een warme, rustieke uitstraling tot strakke, eigentijdse metalen frames, we hebben opties die passen bij elke stijl en smaak.

Bovendien streven we naar duurzaamheid in onze lijstenmakerij. We gebruiken hoogwaardige materialen die niet alleen de esthetiek bevorderen, maar ook de levensduur van het kunstwerk verlengen. Onze deskundige lijstenmakers staan klaar om advies te geven over de beste keuzes qua materialen en stijlen, zodat je met vol vertrouwen de perfecte lijst kunt selecteren.

Ontdek de kunst van het inlijsten bij Mono Art Supplies en geef je creatie de aandacht die het verdient. Of je nu een kunstenaar bent die zijn werk tentoonstelt of gewoon op zoek bent naar een prachtige manier om herinneringen vast te leggen, wij maken van inlijsten een kunst op zichzelf. Bezoek onze lijstenmakerij en zie hoe we jouw kunst naar nieuwe hoogten tillen.

Contact

Neem contact op, en we vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

MONO ART SUPPLIES AMERSFOORT

OPENINGSTIJDEN
DI – VR 9:00 – 17:30
ZA 9:00 – 17:00


NIJVERHEIDSWEG NOORD 90
3812 PN AMERSFOORT


TEL 033-4632502

Verf, inkt, papier, klei, pigment, penselen, potloden, spuitbussen, schildersdoeken en -ezels: Alles wat met kunst te maken heeft vind je bij MONO Art Supplies.

Of je nu een professionele kunstenaar bent of juist een debutant in de creatieve wereld. MONO Art Supplies heeft de materialen in huis om van je volgende project een meesterwerk te maken!